F.L. en la Galería 22

Fins al proper dia 14 d’aquest mes, hom pot admirar l’exposició d olis sobre fusta que l’artista Fernando López presenta a la Galeria 22.

Fernando López recupera peces de fusta, restes d’estris o mobiliari, com a suport per a les seves obres. I en complicitat amb les desferres, es beneficia de les seves estructures i texturas, arrencant respostes actives a la direccionalitat i a altres caracteristiques de la superficie de la fusta. Aquest material noble, separat de la mateixa natura representada, es carrega de significat.

Són paisatges molt espe­cials que fixen la substància d’una actitud humana i sentida a davant ells Són reals, peró transfigurats poèticament en un lliure exercici de vincula­ció de pintura amb la vida, de la natura amb l’home Són diferents. Com la concreció d un cert entusiasme romàntic per la natura, d’una manera de sentir-la, de pensar-la, de viure-la, de poetitzar-la.

La presentació de les obres, molt acurada, original i adequada. Les obres, tècni-cament, impecables.

L’exposició, la visita a la qual recomano, fou inaugu­rada el passat 13 de febrer. Cal destacar el bon ambient i caliu que ha sabut crear la direcció de la Galeria Vint-i-­dos en actes com aquest, que habitualment atrauen perso­nes interessades i relaciona­des amb el món de 1’art.

ALVAR YMBERNÓN

 

 

 

Anuncios

Los comentarios están cerrados.